Prijzen

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System (CMS) dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een blog. Naarmate de tijd vorderde, werd het steeds verder uitgewerkt en is het tegenwoordig mogelijk om er ook websites, zoals degene waar je nu naar kijkt, en webshops mee te maken.
Meer lezen: Wat is WordPress?

Beginners

Ben je nieuw met WordPress en vraag je je af “Hoe bouw je een website?”, dan zit je hier goed. De website bevat alle informatie die je als beginner moet weten, vanaf het aanvragen van een domeinnaam, tot het volledig langslopen van WordPress. Zo word je bijvoorbeeld uitgelegd hoe je moet beginnen met een (WordPress) website, je stap voor stap door de installatie procedure geleid, maar ook wat elk onderdeel in het WordPress dashboard inhoudt. Mocht je de basis hebben gehad, dan kan je nog genoeg nieuwe dingen ontdekken op het gebied van thema’s, plugins en SEO. Al enthousiast? Ga direct aan de slag.

Alvast een goede tip

Wees op tijd met het registeren van je domeinnaam. Je bent bijna nooit de enige met een goed idee voor een website, dus zorg ervoor dat je wel de eerste bent. Een pakkende domeinnaam is in dat geval vaak nog beschikbaar en daar ben je later dankbaar voor.
Het registeren van een domeinnaam kost niet veel, nog geen 10 euro per jaar, dus al laat je hem nog een tijd ongebruikt dan is dit goed te overzien. En zeg nu zelf, een goede domeinnaam is die paar euro toch ruim waard? Mocht je al een goed idee hebben voor een domeinnaam, dan kan je met de domeinchecker controleren of hij nog beschikbaar is. Indien beschikbaar kun je hem meteen registeren, en ook een hostingpakket afsluiten om direct met je website aan de slag te kunnen.
Meer lezen: WordPress webhosting vergelijken.

Gevorderden

Ben je al thuis in WordPress? Geen probleem. WordPress, en het internet, staan niet stil en daarom zijn er altijd wel nieuwe dingen te leren op het gebied van thema’s, plugins, SEO en beveiliging. Er verschijnen regelmatig nieuwe berichten op de website, waarmee je ervoor kan zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste technieken die WordPress te bieden heeft.

Als je hulp wilt zie de prijzen tabel onder

 Rotterdam  

Rotterdam en omgeving 12.10 euro

Onderzoek kosten zijn 18.15 euro


 Midden nederland 

Utrecht , Amsterdam , Noord Brabant 24.20 euro

Onderzoek kosten zijn 18.15 euro


 Rest van nederland 

De rest van Nederland 54.45 euro.

Onderzoek kosten zijn 18.15 euro


PC HERSTEL

€30.25

prijs per uur

Herstellen

Virus verwijderen

Troyens verwijderen

Data recovery 25GB -1 TB Max €250

Backup maken

Netwerk aanleggen

Windows instaleren €50

WEBSITES

€125

Simpel

Host zoeken

Helpen met instaleren

Thema's uitzoeken

Plugins uitzoeken

Pagina's maken

Publiceren

Onderhoud

WEBSITES

€395

Middel

Host zoeken

WP instaleren

Thema's uitzoeken

Pagina's maken

Publiceren

Zelf leren

Onderhoud

WEBSITES

€750

Moeilijk

Host uitzoeken

WP instaleren of dreamwiever

  Thema' uitzoeken

Pagina's maken

Publiceren

Zelf leren

Onderhoud

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.